Servicii Coafat Profesional Craiova

Indiferent de ce stil iti doresti sa abordezi sau care este structura naturala a parului tau, la Fortuna Studio vei beneficia de sfaturile in cautarea carora esti de foarte multa vreme. Iti oferim cea mai variata gama de servicii personalizate, inclusiv culori, tunsori si multe altele. Pentru o tunsoare noua si fresh totul incepe cu un masaj al scalpului care amelioreaza stresul si maresc circulatia sanguina lucru foarte foarte benefic pentru cresterea si regenerarea parului. Folosind un sampon profesional din ingrediente de cea mai buna calitate si un tratament profund, parul va fi gata pentru a capata aspectul mult dorit. De asemenea, culoare parului poate fi revigorata sau schimbata cu o vopsea naturala, un adevarat rasfat pentru parul tau.

Gasirea unul stil care sa-ti evidentieaza frumusetea si care sa-ti ofere increderea necesara poate fi un proces lung si dificil. Din fericire, expertii nostri sunt aici pentru a te ajuta. Experienta vasta ne ofera avantajul de a iti putea oferi tratamente profesionale pentru a te bucura mereu de un par sanatos si frumos.

Parul este acel ceva care iti evidentiaza stilul si totodata este imaginea pe care o afisezi o fata celorlalti. Pentru un rezultat cat mai spectaculos lasa tunsoarea si culoarea parului in mainile echipei noastra experimentate.

Denumire Serviciu Pret
Indreptat cu placa XX lei
Bucle clasice XX lei
Bucle retro XX lei
Cocuri XX lei
Impletituri XX lei
Programeaza-te acum

Pareri clienti Fortuna Studio