Machiaj de seara, machiaj mireasa, machiaj profesional la Fortuna Studio

Machiajul profesional de mireasa are nevoie de o pregatire deosebita pentru a rezista pe tot parcursul zilei.

Machiajul tenului, machiajul ochilor, sprancenelor, aplicarea genelor trebuie sa fie un tot unitar si toate acestea depind de mana de lucru a makeup artistului, produsele profesionale folosite, modul in care sunt aplicate si buna comunicare intre makeup artist si model.

Un machiaj delicat trebuie sa fie in deplina armonie cu rochia , coafura si accesoriile.

Recomandari de urmat inaintea sedintei de machiaj:

  1. Trebuie sa vii complet demachiata fara rimel, fond de ten, urme de tus, etc.
  2. Lasa tenul sa respire si hidrateaza-l , nu uita sa consumi apa ( chiar inaintea sedintei de machiaj).
  3. Seara iti faci o demachiere usoara pentru a curata tenul de impuritati, cu un exfoliant / masca / sau o varianta mai simpla zat de cafea sau malai + ou pentru a se exfolia celule moarte (in special zona nasului) apoi aplici o crema hidratanta.
  4. Este de evitat solarul cu cel putin o saptamana inainte de machiaj, nu putem risca sa se exfolieze nasul si fata in timpul machiajului chiar in ziua nuntii, fondul de ten nu va mai adera pe piele, pur si simplu se va descuama.
  5. Sa nu uitam de epilarea mustății și pensatul sprâncenelor! Fondul de ten nu ascunde firele de par. Încearcă sa iti faci o programare la pensat cu cel puțin cu 2 zile inainte de sedinta de make-up, pentru a evita eventualele neplăceri produse de inrosirea pielii.
  6. Trebuie sa ai in vedere ca parul se va face primul, urmand apoi machiajul, tocmai pentru a se evita transpiratia fetei.
  7. Asigura-te ca ai lasat timp suficient intre cele 2 programari (cea de la par si cea de machiaj) si ai timp sa ajungi la machiaj la ora programata.

Fortuna Studio este cea mai buna alegere in makeup & stilizarea sprancenelor si satisfacem toate nevoile clientilor nostri in acest domeniu. Pentru a avea o imagine mai bine conturata despre ceea ce inseamna munca noastra mai jos puteti vizualiza o parte din aceasta.

Denumire serviciu Pret
Machiaj profesional 200 lei
Machiaj profesional mireasa 250 lei
Pensat / stilizare sprancene 35 lei
Vopsit sprancene 30 lei
Aplicare gene false 50 lei
Programeaza-te acum