Servicii Pensat Profesional Craiova

Cat de importanta este forma sprancenelor?

Forma sprancenelor este cea mai remarcabila trasatura, care denota expresivitate, naturalete, frumusete. Exista o speranta si pentru sprancenele care au fost traumatizate, pensate prost ani de zile la rand.

Cu multa rabdare si vointa din partea clientei si confianta in specialist vom putea corecta sprancenele subtiri si asimetrice. De la noi vei pleca cu sprancene frumoase, garantat!

Scopul unui pensat profesional este de a reda naturaletea si frumusetea sprancenelor, astfel incat sprancenele sa ajunga in armonie cu fizionomia si expresia fetei si desigur in echilibru cu forma si marimea ochilor.

Regenerarea sprancenelor este un proces care dureaza, si cum toate schimbarile apar in timp nu ne ramane decat sa ne lasam sprancenele pe mana unui specialist si sa incercam sa le ajutam in regenerare cu un ser de crestere a sprancenelor, aplicarea de uleiuri esentiale si desigur un plan alimentar bazat pe vitamine si substante nutritive precum vitamina A, E, C, biotina, acid folic, fructe si legume!

Denumire Serviciu Pret
Pensat /stilizarea sprancenelor 50 lei
Laminare sprancene 100 lei
Vopsit sprancene 30 lei
Programeaza-te acum