Servicii profesionale pedichiura Craiova

Iti doresti o pedichiura perfecta? Fortuna Studio este locul perfect pentru tine, un salon care iti ofera servicii de top si cele mai noi tehnici de clasa mondiala cu produse si servicii de cea mai buna calitate. Suntem dedicati pentru a le oferi clientilor nostri cea mai mare ingrijire a picioarelor cu produse organice de cea mai buna calitate pentru a obtine cea mai frumoasa pedichiura.

Pedichiura de lux este realizata folosind numai produse de cea mai buna calitate, produse care contin extracte naturale, din plante, pentru a obtine cea mai buna senzatie de bine a picioarelor. Aceste arome fresh va trezesc toate simturile iar expertii nostri va vor oferi un proces de curatare si exfoliere profunda. Unghiile tale nu mai sunt in cea mai buna conditie si se exfoliaza in mod constant? Poate a venit timpul sa incerci pedichiura cu gel. Reprezinta varianta ideala pentru cei ce au probleme cu exfolierea si cresterea unghilor.

Daca pedichiura naturala nu functioneaza poti opta oricand pentru pedichiura in gel, cu o culoare de oja clasica sau semi permanenta. Astfel, noi ne asiguram ca te vei bucura de unghii frumoase pentru o perioada lunga de timp.

Nume Pret
Pedichiura oja clasica 30 lei
Pedichiura oja semi 60 lei
Pedichiura gel 80 lei
Programeaza-te acum

Pareri clienti Fortuna Studio